Кое зарядно за телефон е най-доброто за мен?

зарядно за телефон

Как да избера зарядно за телефон?

 

Екраните на смарт-телефоните нарастват постоянно, а с тях и резолюцията, която поддържат. Това е хубаво, но батериите на същите тези телефони започват да страдат. 4G технологиите също са основен враг на дългия живот на батерията за телефон и това е само началото. В съвсем скоро време, без допълнителна помощ от външен заряд, всички ние ще имаме сериозен проблем да изкараме и ден с едно зареждане на батерията ни. За целта е важно да изберем зарядно за телефон, което да ни помага. Но как да го изберем? Кое е най-доброто зарядно за телефон?

В търговските мрежи и в интернет пространството има хиляди предложения, но за какво да търсим? Еднократно решение, издръжливост, изгодна цена, технически характеристики, надеждност? По-долу избрахме за вас няколко основни фактора, на които е добре да обърнете внимание, следващия път когато избирате новото си зарядно за smartphone.

 

Преносимост

Съвсем разбираемо и напълно логично имайки на предвид, за какво ще го ползвате (зареждане на мобилния ви телефон), първата и най-важна характеристика, за която да обърнете внимание е до колко зарядното, което избирате ще ви осигури мобилност и свобода да се движите от точка А до точка Б, без да се тревожите за следващото зареждане на GSM-a си.

 

Сигурен заряд дори когато сте на път с автомобил

Като продължение на първото, абсолютно важно е зарядното да ви позволява да го ползвате и докато пътувате с кола на някъде. Удобен вариант са така наречените комплект 4 в 1 или 3 в 1, които предлагат комбинация от зарядни за телефон. Разбира се, някои хора ще кажат, че винаги можем да си купим отделно зарядно за автомобил и да го държим в жабката за екстремни случаи, но тогава пък отиваме към следващата точка…

 

Цена

Тук говорим не само за това дали да си вземете по едно зарядно за всеки случай и всяко място, където може да се окажете със само една чертичка на батерията, но най-вече за това дали да изберете някой евтин китайски заместител или път обратното да се спрете на качествен, но скъп оригинален продукт. Нашият съвет е да не бързате с нито едно от двете, а да се насочите към някоя от съществуващи европейски неоригинални марки, който предлагат добър баланс между качество и цена.

 

Универсалност

Макар и с една идея след предходните, универсалността на зарядното не бива да се подценява и при възможност може да се обмисля още при покупката, тъй като това ще ви даде свобода да смените мобилния си телефон, без да се налага да давате още пари за ново зарядно и да се чудите къде да изхвърлите старото. Или пък до болка познатото у дома да ви се пречкат десетки зарядни и кутии от тях, които никога повече няма да използвате, но не смеете да хвърлите, за да не би да ви потрябват някой ден отново. А и следващия път, когато дойде приятел на гости и ви попита „А случайно да ти се намира зарядно за Nokia, че ще ми падне батерията?“, вие няма да гледате неподготвено и ще му услужите с вашето универсално зарядно за телефон.

 

Дизайн

Това последното е не токова важно за надеждната работа на зарядното, колкото по-скоро за онези от вас, които държат зарядното устройство не само да им върши работа, но и да не ги е срам да го показват на другите хора. Макар производителите на зарядни за телефон в повечето случаи да не се вземат прекалено несериозно и да бълват уникални дизайни все едно работят за модна къща в Милано, все пак се предлагат интересни неща и вярваме, че всеки търсещ ще намери това, което да го заинтригува и плени.

 

С две изречения накрая. Да изберем най-доброто зарядно за телефон не е лесна задача, но пък може да бъде изключително забавна, ако подходим правилно и подготвено. Имайте на предвид горните съвети следващия път като избирате и преди да поръчате отделете малко време за да помислите и прецените в дългосрочен план, кой вариант ще ви върши най-добра работа.