Apple се цели високо с техния Watch разчитайки на марката

apple watch apple watch

Въпреки последните разработки в сферата на носимите „джаджи“, този сектор все още е в началото на своето развитие. Apple Watch се очаква да промени това в най-скоро време.

Въпросът е, ще измести ли най-новото творение на Apple добрия стар традиционен часовник? Отговорът на точно този въпрос ще се опита да даде и едно скорошно проучване. Резултата може да изненада някои хора.

apple iwatch

apple iwatch

Проучването показва, че жените не просто харесват Apple Watch, но и са склонни да платят дори повече от пазарната цена. Изглежда от Apple се целят не просто в създаването на високотехнологичен часовник, а в създаването на високотехнологично бижу.

Въпреки че Apple Watch, Pebble Steel, LG G Watch R и т.н са стъпка напред в прогреса на часовниците, както и на „носимите джаджи“, хората определено предпочитат те да притежават и в голяма степен от класическия дизайн на добрия стар часовник.

Дали новото творение на Apple ще доведе до нови катаклизми, подобни на пускането на първия iPhone през 2007 година, предстои да разберем в началото на 2015-та. До тогава се насладете на още една снимка от това, което предстои.

Apple Watch

Apple Watch

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. alex-blog

Comments are closed.